Beoordeling 9 gebaseerd op 383 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist
logo-swaak
Bel voor advies 071 521 5151

De witgoedwinkel van Leiden

Wasmachines

Een wasmachine kopen

Het aanbod in wasmachines is hedendaags erg breed. Maar hoe bepaalt u nou welke wasmachine het beste bij uw situatie past? Belangrijke aspecten om naar te kijken is het vulgewicht, de droogtegraad, het toerental, het energieverbruik en het geluidsniveau. 

 “Voor ieder budget hebben we een geschikte wasmachine.”

Persoonlijk advies door witgoedspecialisten

De meest voorkomende wasmachines staan in onze winkel, met een belading van 6 tot 9 kg en een toerental van 1200 tot 1600 toeren. Onze witgoedspecialisten demonstreren u graag wat welke wasmachine precies kan,  zodat u de best mogelijke keuze kunt maken!

Wasmachine bezorgen en aansluiten

Heeft u een wasmachine bij ons gekocht? Dan bezorgen wij de wasmachine gratis tot aan de drempel. Daarnaast is het mogelijk om de wasmachine op de juiste plek te laten zetten in de woning, aan te laten sluiten en de oude wasmachine mee te laten nemen.

Wasmachine onderdelen en reparatie

Is uw wasmachine onverhoopt defect? Dan kunt u terecht bij EP:Swaak voor onderdelen of de reparatie uit te laten voeren door onze technische dienst. Ook al heeft u uw wasmachine niet bij ons gekocht! 

Advies nodig? Maak een afspraak in onze winkel

Bekijk de wasmachine in onze webshop

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar op: 071 - 521 51 51

Kom naar onze showroom!


 

Stel uw vraag aan EP:Swaak