Beoordeling 9 gebaseerd op 383 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist
logo-swaak
Bel voor advies 071 521 5151

Condensdrogers, warmtepompdrogers en afvoerdrogers

Wasdrogers

Een droger kopen

U bent opzoek naar een wasdroger? Bij EP:Swaak kunt u terecht voor condensdrogers, warmtepompdrogers en afvoerdrogers van topmerken. Alle verkrijgbare drogers blinken uit in energieverbruik, droogresultaat, gebruiksgemak, droog blijven van de omgeving en de snelheid van de diverse droogprogramma’s.

"Zoeken naar een droger passend bij uw wensen en budget."

Advies op maat door onze witgoedspecialisten

Maar waar moet u opletten bij het kopen van een droger? Het vulgewicht is bijvoorbeeld belangrijk maar ook eventuele speciale droogfuncties zoals glad stomen of een kledingbeschermende trommel. Onze witgoedspecialisten helpen graag op basis van uw besteedbare budget en wensen bij het zoeken naar de beste wasdroger.

Bezorgen en aansluitservice

De gekochte wasdroger bezorgen wij gratis bij u thuis wanneer het u uitkomt. Indien gewenst kunnen onze installateurs de wasdroger voor u op gewenste plek in de woning aansluiten tegen een kleine meerprijs.

Reparatie van defecte drogers

Is uw wasdroger kapot? Dan kunt u bij onze technische dienst terecht voor onderdelen of reparatie. Ook wanneer u de droger niet bij ons heeft gekocht!

Advies nodig? Maak een afspraak in onze winkel

Bekijk de wasdrogers in onze webshop

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar op: 071 - 521 51 51

Kom naar onze showroom!


 

Stel uw vraag aan EP:Swaak