Beoordeling 9 gebaseerd op 385 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist
logo-swaak
Bel voor advies 071 521 5151

Vrijstaande en inbouw vriezers, vrieskisten en vrieskasten

Vriezers

Vriezer kopen

Op zoek naar een nieuwe vriezer? Ons complete aanbod vriezers varieert van inbouw vrieskasten tot vrijstaande vrieskisten geschikt voor de schuur. Enkel topmerken en geleverd met de persoonlijke service die u van ons gewend bent.

"Inbouw vrieskasten tot vrieskisten voor de schuur"

Welke vriezer past het beste bij u?

Onze specialisten staan in onze showroom voor u klaar om de beste vriezer voor uit te zoeken. Afhankelijk van uw woonsituatie en budget zoeken we samen naar de beste vriezer.

Afmeting inbouw vriezer

Twijfelt u over de juiste afmeting van uw inbouw vriezer? Dan kunt u gebruik maken van onze EP:inmeetservice. Dan bent u verzekert van de juiste keuze!Vriezer bezorgen en aansluiten

Bezorgen en aansluiten

Overigens zullen we de aangeschafte vriezer gratis bij u thuis bezorgen. Indien gewenst kunnen we voor een kleine meerprijs de vriezer aansluiten en de oude vriezer voor u afvoeren.

Vriezer kapot?

Valt uw kapotte vriezer nog te repareren? Onze technische dienst helpt u graag bij het repareren of enkel bij het bestellen van de benodigde onderdelen. Tevens als u de vriezer niet bij ons heeft gekocht!

Maak een afspraak in onze winkel!

Bekijk de verschillende vriezers in onze webshop

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar op: 071 - 521 51 51

Kom naar onze showroom!


 

Stel uw vraag aan EP:Swaak