Beoordeling 9 gebaseerd op 385 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist
logo-swaak
Bel voor advies 071 521 5151

Vrijstaande, onderbouw en (volledig) geïntegreerde vaatwassers

Vaatwassers

Een vaatwasser kopen

Een afwasmachine neemt de dagelijkse afwasklus volledig van u over. Door handige functies heeft u weer snel een compleet schone vaat. EP:Swaak heeft een grote kwaliteitsselectie van de beste vaatwassers van de beste merken. Of u nu op zoek bent naar een vrijstaande, inbouw of onderbouw vaatwasser, bij ons vindt u altijd wat u zoekt!

De juiste afwasmachine selecteren

Bij het kopen van een nieuwe vaatwasmachine moet u rekening houden met een aantal belangrijke criteria. Het aantal couverts, de energieklasse en het geluidsniveau bepalen welke vaatwasser bij u past. Komt u er zelf niet uit? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze showroom. 

‘‘Door handige functies heeft u snel een compleet schone afwas.’’

Uw nieuwe vaatwasser bezorgen en aansluiten

Wanneer u bij ons een nieuwe afwasmachine koopt bezorgen wij deze geheel gratis bij u thuis. Voor een kleine meerprijs kunnen wij de vaatwasser ook direct voor u aansluiten. Heeft u een inbouw vaatwasser gekocht? Dan kunt u gebruik maken van de EP:Montageservice. Onze monteurs nemen dan uw oude vaatwasser mee en zorgen dat uw nieuwe inbouw vaatwasser op de juiste plaats in uw keuken komt te staan.

Maak een afspraak in onze winkel!

Bekijk de verschillende vaatwassers in onze webshop

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar op: 071 - 521 51 51

Kom naar onze showroom!


 

Stel uw vraag aan EP:Swaak