Beoordeling 9 gebaseerd op 383 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist
logo-swaak
Bel voor advies 071 521 5151

Alle kabels, speakers en randapparatuur uit het zicht

TV-meubels

Altijd al gedroomd van een homecinema TV-meubel in uw woonkamer zonder zichtbare kabels en apparatuur? Spectral biedt deze mogelijkheid met een uitgebreide collectie modulaire TV-meubels. Kabels, randapparatuur, speakers en subwoofers verdwijnen volledig uit het zicht. Standaard tot volledig maatwerk TV-meubels behoren tot het specialisme van Spectral Smart Furniture. U hoeft zich alleen nog maar te focussen op de televisie en het prachtige design TV-meubel.

TV-meubel op maat

Elk op maat gemaakt meubel is uniek. Naast de bekende modulaire meubelen creëert Spectral ook maatwerk tv-dressoirs deze zijn tot op de millimeter nauwkeurig geschikt voor elke woonkamer. Deze zijn alleen van toepassing op de lijnen Ameno, Cocoon, Scala, Next en Wall.

In bijna 2000 kleuren leverbaar

Elk Spectral meubel is leverbaar in 5 basiskleuren: Snow, Grey-White, Pebble, Granite of Black. Daarnaast zijn er bijna 2.000 unieke kleuren leverbaar waarbij Spectral onder licentie gebruikt maakt van het NCS® kleurensysteem met 1.950 kleuren. Welke kleur je ook kiest, er is geen meerprijs aan verbonden!

Advies aan huis

Heeft u interesse in een maatwerk TV-meubel van Spectral? EP:Swaak komt bij u thuis voor een passend advies. Daarnaast leveren en monteren wij het design TV-meubel voor u.

Advies nodig? Maak een afspraak

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar op: 071 - 521 51 51

Kom naar onze showroom!


 

Stel uw vraag aan EP:Swaak