Beoordeling 9 gebaseerd op 383 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist
logo-swaak
Bel voor advies 071 521 5151

Steelstofzuigers, robotstofzuigers, kruimeldieven & stofzuigers met en zonder stofzak

Stofzuigers

Een stofzuiger kopen

Voor een stof- en vuilvrij huis heeft u een goede stofzuiger nodig. Bij EP:Swaak in Leiden heeft u daarom de keuze uit stofzuigers van de beste merken. Kiest u voor een stofzuiger met of zonder een stofzak? Of werkt u liever geheel draadloos en gaat u voor een steelzuiger? U kunt er ook voor kiezen om de stofzuigtaken uit handen laten nemen door een robotstofzuiger. Bij ons vindt u altijd de stofzuiger die bij u past!

‘‘Robotstofzuigers maken uw huis stof- en vuilvrij terwijl u slaapt.’’

Robotstofzuigers

Robotstofzuigers nemen het stofzuigen graag van u over. Terwijl u slaapt zorgt de robotstofzuiger ervoor dat uw huis weer helemaal schoon is. Robotstofzuigers maken weinig geluid kunnen zelfs tot in de vervelendste hoekjes stof en vuil opzuigen.

Kruimeldieven voor het kleine werk

Kruimelzuigers zijn compacte stofzuigers waarmee u kleine hoeveelheden vuil en stof eenvoudig opzuigt. Ook voor plekken die niet eenvoudig te bereiken zijn komen kruimeldieven goed van pas. Dankzij de ingebouwde accu werkt deze geheel draadloos.

Accessoires voor uw stofzuiger

Naast de vele verschillende stofzuigers die wij verkopen kunt u bij ons ook terecht voor stofzuiger accessoires. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillen stofzaken en andere accessoires zoals mondstukken en filters.

Advies nodig? Maak een afspraak in onze winkel!

Bekijk de stofzuigers in onze webshop

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar op: 071 - 521 51 51

Kom naar onze showroom!


 

Stel uw vraag aan EP:Swaak