Beoordeling 9 gebaseerd op 262 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist
logo-swaak
Bel voor advies 071 521 5151

Een koelkast om indruk mee te maken

Smeg koelkasten

De jaren 50 stijl retro koelkasten van Smeg worden geproduceerd in allerlei levendige kleuren. Het unieke design is een echte eyecatcher in uw keuken. De koelkast heeft een uitgesproken ontwerp en vloeiende lijnen. Door de combinatie van de prachtige kleuren en de nieuwste technologie is het een echte aanwinst voor uw woning.

Vrijstaande koel-vries combinatie retro koelkast

De iconische koelkasten worden gekenmerkt door de Italiaanse stijl, grote inhoud en vintage design. De Smeg 50 Style koelkasten zijn vrijstaande koelkasten met een koel-vries combinatie. Alle types hebben een regelbare thermostaat, ventilator in het koelgedeelte en een snel-vriesfunctie. Afhankelijk van de grote wordt de vriezer gescheiden met een dubbeldeurs koel-vriescombinatie.

Energiezuinig en milieuvriendelijk

De producten van Smeg zijn erg praktisch en milieuvriendelijk. De modellen hebben energielabel A+++, een energieklasse waarmee veel energie wordt bespaard. Daarnaast hebben alle vriezers van Smeg 4 sterren om het hoogste niveau van conserveren te garanderen.

Verkrijgbare Smeg koelkasten bij EP:Swaak in Leiden

Smeg koelkast Prijs Totale inhoud Energielabel
Smeg FAB28 NIEUW € 1.199,- 365 liter A+++
Smeg FAB30 NIEUW € 1.499,- 222 liter A+++
Smeg FAB32 NIEUW € 1.799,- 281 liter A+++

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar op: 071 - 521 51 51

Kom naar onze showroom!


 

Stel uw vraag aan EP:Swaak


Extra maatregelen met betrekking tot COVID-19 Crisis

Onze winkel is vooralsnog geopend. EP:Swaak neemt de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en heeft de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

Bekijk onze maatregelen.