Beoordeling 9 gebaseerd op 262 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist
logo-swaak
Bel voor advies 071 521 5151

Keukenapparatuur dat gezien mag worden

Smeg

Italiaans familiebedrijf sinds 1948

Smeg is een Italiaans familiebedrijf dat design keukenapparatuur produceert. In 1948 is het bedrijf opgericht door Vittorio Bertazzoni. Het hoofdkantoor is gevestigd in de provincie Reggio Emilia, in de plaats Guastalla (Italië). Smeg is gegroeid tot één van de meest toonaangevende fabrikanten van keukenapparatuur.

Iconische producten voor in uw keuken

Het keukenapparatuur van Smeg staat al meer dan 60 jaar bekend om elegante en smaakvolle ontwerpen, die zijn voortgekomen uit samenwerkingen met wereldwijd beroemde architecten. De producten van Smeg zijn te herkennen aan prachtig design, nieuwste technologie, Italiaanse stijl en duurzaamheid. Een fameus voorbeeld hiervan is de mileuvriendelijke retro koelkast.

Smeg bij EP:Swaak

EP: Swaak is erkend Smeg dealer in Leiden en omgeving. Kom naar onze showroom of maak een afspraak en laat u adviseren over welk Smeg product het beste past bij uw situatie. 

Bezoek onze showroom

Verkrijgbare Smeg producten

  • Smeg FAB28
  • Smeg FAB30
  • Smeg FAB32

Smeg producten

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar op: 071 - 521 51 51

Kom naar onze showroom!


 

Stel uw vraag aan EP:Swaak


Extra maatregelen met betrekking tot COVID-19 Crisis

Onze winkel is vooralsnog geopend. EP:Swaak neemt de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en heeft de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

Bekijk onze maatregelen.