Beoordeling 9 gebaseerd op 385 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist
logo-swaak
Bel voor advies 071 521 5151

Nu voor maar €997

Samsung QLED QE55Q80 aanbieding

Bij EP:Swaak bieden wij onze klanten graag de allerbeste deals aan op de allerbeste televisies. Vanaf vandaag 12 mei kunnen wij de Samsung QLED QE55Q80 aanbieden voor maar €997.

Voordelen van de Samsung QLED QE55Q80:

  • Schitterende kleuren vanuit ieder perspectief, ook vanaf de zijkant.
  • Lokaal dimmen van de verlichting voor de beste zwartwaarden
  • Quantum HDR, Ervaar alle nuances en details zoals de regisseur ze voor ogen had.
  • Quantum Processor, Optimale prestaties dankzij intelligente technologie; past zich in realtime aan de omgeving en content aan.

Daarnaast staat de televisie op een mooie middenvoet met een aardige verhoging, zodat er gewoon netjes ruimte is voor een mooie soundbar! Vanzelfsprekend zit er natuurlijk goed geluid in de TV zelf, maar om het mooie beeld echt eer aan te doen is een soundbar natuurlijk een toegevoegde waarde. In onze winkel laten we u graag soundbars van o.a. Harman Kardon, Sonos of Bose zien. Maar vooral horen!.

Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt! Voorkom teleurstelling en neem voor bezoek van de winkel contact met ons op via e-mail, telefoon of WhatsApp.

Reserveren

Zeker van uw voordeel

Reserveer direct deze unieke aanbieding door het opgeven van uw contactgegens. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar op: 071 - 521 51 51

Kom naar onze showroom!


 

Reserveer direct deze aanbieding

Levering *