Beoordeling 9 gebaseerd op 262 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist
logo-swaak
Bel voor advies 071 521 5151

Mengkraan en kokendwaterkraan in één

Quooker Fushion Square kopen bij
EP Swaak in Leiden

De hele dag in luttele seconden kokend, koud of zelfs gefilterd bruiswater bij de hand? Met de Quooker Fushion kan het. Deze kraan is onmisbaar in de keuken en neemt slechts wat ruimte in het keukenkastje in beslag. Nog een voordeel: de Quooker Fushion Square is uitgerust met een veilige bedieningsknop, waardoor er nooit zomaar kokend water uit de kraan kan worden getapt. De Quooker Fushion Square is vormgegeven met een moderne rechte uitloop.

Quooker Fushion Square met CUBE

De Quooker Fushion Square is een kokendwaterkraan en mengkraan in één en tapt direct koud, warm of kokend water. Of kies er gefilterd of bruiswater bij. Zo is de kraan voor het tappen van bruisend en gefilterd water te combineren de Quooker CUBE. EP Swaak levert tevens alle nodige accessoires en reservoirs. De Quooker Fushion Square is leverbaar in de kleuren chroom, RVS, matzwart en goud.

Quooker Fushion Square kranen kopen in Leiden

Bij EP:Swaak in Leiden kunt u terecht voor het Quooker assortiment. Van de diverse Quooker kranen, zoals de Flex en Fushion Round tot en met de reservoirs en accessoires. Bij aanschaf van een Quooker-kraan krijgt u de kraan gratis geïnstalleerd door één van onze monteurs.

Prijzen Quooker Fushion-kranen bij EP:Swaak in Leiden

Type Quooker Fushion-kraan Prijs
Quooker Fusion Square combi+ chroom €1.495,-
Quooker Fusion Square combi+ chroom en cube €2.695,-

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar op: 071 - 521 51 51

Kom naar onze showroom!


 

Stel uw vraag aan EP:Swaak


Extra maatregelen met betrekking tot COVID-19 Crisis

Onze winkel is vooralsnog geopend. EP:Swaak neemt de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en heeft de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

Bekijk onze maatregelen.