Beoordeling 9 gebaseerd op 262 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist
logo-swaak
Bel voor advies 071 521 5151

Veilig en energiebesparend

Quooker Leiden

De eerste kokend-water-kraan

Quooker is sinds 1989 een gedeponeerd merk. Het bedrijf uit Ridderkerk heeft eerste kokend-water-kraan ter wereld ontwikkeld. En heeft wereldwijd patent op onderdelen van de Quooker. Dagelijks werken er 180 mensen vanuit Ridderkerk aan de ontwikkeling, productie en marketing van de Quooker. 

De kraan die direct kokend water levert

In één op de vijf keukens wordt de Quooker tegenwoordig geplaatst. De kraan die direct kokend water levert wordt geplaatst op het aanrecht met een reservoir in het kastje eronder. U kunt kiezen uit een Quooker met een bijpassende mengkraan of één kraan voor warm, koud en kokend water.

Gehele Quooker assortiment verkrijgbaar

Bij EP:Swaak in Leiden kunt u terecht voor het gehele Quooker assortiment. Van de diverse Quooker kranen tot en met de reservoirs en accessoires. 

Vragen of meer informatie?

U bent van harte welkom in onze showroom, onze productspecialisten demonstreren graag de Quooker oplossingen. Vragen? Stel deze via het getoond reactieformulier of bel direct: 071 - 521 51 51.

Bezoek onze showroom

Verkrijgbare Quooker producten

  • Quooker Fusion
  • Quooker Twintaps 
  • Quooker Nordic
  • Quooker Single taps
  • Quooker reservoirs 
  • Quooker zeeppomp
  • Quooker ophangbeugels

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar op: 071 - 521 51 51

Kom naar onze showroom!


 

Stel uw vraag aan EP:Swaak


Extra maatregelen met betrekking tot COVID-19 Crisis

Onze winkel is vooralsnog geopend. EP:Swaak neemt de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en heeft de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

Bekijk onze maatregelen.