Beoordeling 9 gebaseerd op 352 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist
logo-swaak
Bel voor advies 071 521 5151

EP:Swaak: De elektronica winkel van Leiden

Extra maatregelen met betrekking tot COVID-19 Crisis

Winkel in Leiden

Onze winkel is gewoon geopend, natuurlijk met de nodige voorzorgsmaatregelen. De veiligheid van u en onze medewerkers staat voorop.

Onze 500m² winkel alleen onder begeleiding van een medewerker toegankelijk. Wacht even bij de deur en wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via het onderstaande formulier, telefonisch of via onze WhatsApp om een aanschaf zo goed mogelijk voor te bereiden.

Shop online

EP:Swaak is onderdeel van de Electronic Partner formule, u kunt dus nog altijd online bestellen.
Als u aan het winkelen bent via EP.nl kunt bij stap drie in het afreken-proces kiezen voor het afhalen in de winkel in Leiden. Vanzelfsprekend kunt u er ook voor kiezen om uw producten direct thuis te laten bezorgen. Wij nemen contact met u op voor het maken van een ophaal afspraak.

Winkel verder via de EP.nl webshop

Vrijblijvend & deskundig advies

Contact

Email
Wij zijn vanzelfsprekend bereikbaar via ons email adres info@epswaak.nl

Telefonisch
Natuurlijk kunt u ons ook nog altijd bellen op 071 - 521 51 51

WhatsApp
Een nieuwe manier van communicatie voor ons, maar wij doen ons best om zo snel mogelijk te reageren via WhatsApp.​

Neem contact op met EP:Swaak

Ik wil:COVID-19 en EP:Swaak

Ook bij Swaak merken we de gevolgen van de de COVID-19 crisis. Wij zullen hoe dan ook alles blijven doen om zo goed en veilig mogelijk onze klanten te kunnen bedienen. Natuurlijk heeft het de nodige extra uitdagingen, maar samen komen we er wel.

Kom alleen naar EP:Swaak & maak een afspraak

Hoewel wij natuurlijk ons best doen om zo min mogelijk niet-noodzakelijke contacten te vermijden bent u nog altijd welkom in de winkel voor het verkrijgen van informatie en advies. Wij vragen u vanzelfsprekend wel mee te werken met de van kracht zijnde maatregelen. Daarnaast vragen wij u, indien mogelijk, een afspraak in te plannen via onderstaande formulier of telefoonnummer zodat wij lange wachttijden bij de voordeur kunnen voorkomen.

We snappen dat iedereen even de deur uit wilt, maar helaas is dit niet het moment om gezellig te shoppen in de winkel. Wij vragen u dan ook om met zo min mogelijk gezinsleden naar onze winkel in Leiden te komen.

Maatregelen voor monteurs en reparatiediensten

Ook onze monteurs en reparatiediensten hebben te maken met strenge nieuwe maatregelen. Wij kunnen alleen leveringen en werkzaamheden op locatie uitvoeren als het mogelijk is om niet in dezelfde ruimte aanwezig te zijn. Zowel voor als na de werkzaamheden is er natuurlijk een mogelijkheid om even wat details met elkaar door te spreken, zodat we u de service kunnen blijven leveren die u van ons gewend bent.


BELANGRIJK: MAATREGELEN RONDOM COVID-19 IMPORTANT: MEASURES DUE TO COVID-19
Wacht bij de voordeur tot u geholpen word door een medewerker Wait at the front door until you’re being served by an employee
Wij hanteren een deurbeleid We have an active door policy
Hou de aanbevolen afstand Please keep the recommend distance 
Raak geen producten of oppervlakten aan Do not touch any surfaces or objects
Volg de instructies van de medewerkers Follow instructions of the employees
Draag een mondkapje Wear a facemask
Levering op locatie is enkel mogelijk in geval u niet in dezelfde ruimte aanwezig bent. Home installs are only available in situaties where you can be in a different room while the mechanic is working