Beoordeling 9 gebaseerd op 385 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist
logo-swaak
Bel voor advies 071 521 5151

Koelen en vriezen

Liebherr

Kwaliteit, betrouwbaarheid en lange levensduur 

Liebherr is een groot bedrijf dat actief is in verschillende branches zoals bouwmachines, hotels maar ook in consumentenproducten. Zo staat Liebherr al jaren bekend om zijn koelkasten en vriezers van hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en lange levensduur. Dankzij innovatieve technieken en hoogwaardige materialen zijn de koelkasten en vriezers ook erg energiezuinig. Voor een nieuwe koelkast of vriezer komt u natuurlijk naar EP:Swaak, uw Liebherr specialist in de omgeving van Leiden.

Innovatieve technieken

Liebherr heeft vele innovatieve technieken zoals de BioFresh en de NoFrost techniek. De BioFresh techniek zorgt ervoor dat producten in de koelkast hun versheid en vitaminen beter behouden dan in een traditionele koelkast. Om ervoor te zorgen dat er geen rijp op levensmiddelen ontstaat heeft Liebherr de NoFrost techniek ontwikkeld. Bijkomend voordeel is dat er geen ijsvorming in de vriezer plaatsvindt waardoor u hem nooit meer hoeft te ontdooien. 

Meer informatie over Liebherr

Heeft u interesse in een Liebherr koelkast en/of vriezer? Kom naar EP:Swaak en laat u informeren over de mogelijkheden in uw woonsituatie. Bij EP:Swaak kunt u ook terecht voor volledige keukens met apparatuur.

Bezoek onze showroom

Verkrijgbare Liebherr producten

  • Liebherr koelkasten
  • Liebherr inbouw koelkasten
  • Liebherr vriezers
  • Liebherr inbouw vriezer
  • Liebherr wijnkasten vrijstaand
  • Liebherr wijnkasten inbouw

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar op: 071 - 521 51 51

Kom naar onze showroom!


 

Stel uw vraag aan EP:Swaak