Beoordeling 9 gebaseerd op 383 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist
logo-swaak
Bel voor advies 071 521 5151

Koel vriescombinaties, wijnkoelkasten, inbouw en Amerikaanse koelkasten

Koelkasten

Een koelkast kopen

Bij EP:Swaak in Leiden kunt u terecht voor het kopen van een koelkast. Of u nou op zoek bent naar een inbouw of vrijstaande koelkast? Van koel vriescombinaties tot wijnkoelkasten, bij ons vindt u alleen topmerken voor de juiste prijs! Doorgaans kunnen we de koelkast dezelfde dag nog leveren.

"Op basis van uw wensen zoeken we naar de beste koelkast!"

De juiste koelkast kiezen

Door het grote aanbod koelkasten met diverse specificaties kan het lastig zijn om de juiste koelkast te vinden. Onze specialisten helpen u graag, op basis van uw wensen en budget, bij het zoeken naar de beste koelkast!

Uw koelkast bezorgen en aansluiten

Indien gewenst kunnen wij de aangeschafte koelkast gratis bij u thuis bezorgen en voor een kleine meerprijs zelfs aansluiten. Ook bij inbouwkoelkasten zorgen wij voor de juiste plaatsing in uw keuken.  

Is uw koelkast kapot?

Is uw koelkast onverhoopt defect? Onze technische dienst regelt de juiste onderdelen en eventueel ook de reparatie. Zelfs als u de koelkast niet bij ons heeft aangeschaft!

Maak een afspraak in onze winkel!

Bekijk de verschillende koelkasten in onze webshop

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar op: 071 - 521 51 51

Kom naar onze showroom!


 

Stel uw vraag aan EP:Swaak