Beoordeling 9 gebaseerd op 385 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist
logo-swaak
Bel voor advies 071 521 5151

Koken op gas of met elektriciteit

Fornuizen

Een fornuis kopen

Een fornuis is een combinatie van een kookplaat en een oven. Handig, want zo benut u optimaal de ruimte in uw keuken. Bij EP:Swaak vindt u vrijstaande gasfornuizen en elektrische fornuizen van de beste merken voor ieder budget. U vindt altijd wat u zoekt!

Gas of elektrisch koken?

Bij het kopen van een fornuis moet u goed bedenken wat het beste past bij uw manier van koken. Bij EP:Swaak kunt u kiezen voor een gasfornuis of elektrisch fornuis. Bij elektrische fornuizen is het mogelijk om te kiezen voor een kerasmisch fornuis of inductiefornuis. Koken op gas is het meest energiezuinig en geschikt voor alle pannen. Koken op elektriciteit gaat sneller en maakt u eenvoudiger schoon.

“Vrijstaande fornuizen voor iedere keuken.”

Uw nieuwe fornuis bezorgen en aansluiten

Wanneer u bij ons een nieuw fornuis koopt bezorgen wij deze geheel gratis bij u thuis. Voor een kleine meerprijs kunnen wij uw nieuwe fornuis ook direct aansluiten. Zo kunt u gelijk beginnen met het koken van de heerlijkste gerechten!

Maak een afspraak in onze winkel

Bekijk de verschillende fornuizen in onze webshop

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar op: 071 - 521 51 51

Kom naar onze showroom!


 

Stel uw vraag aan EP:Swaak