Beoordeling 9 gebaseerd op 383 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist
logo-swaak
Bel voor advies 071 521 5151

Voordelig printen zonder cartridges

Epson Leiden

Op het gebied van technologie is Epson wereldwijd toonaangevend. Het assortiment van Epson loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, smart glasses, detectiesystemen en industriële robots.

Geschiedenis Epson 

De merknaam Epson is afgeleid van de EP-101, een elektrische printer die het bedrijf de aanzet gaf om uit te breiden naar het informatie-apparatuur. ‘EP’ staat voor Elektrische printer en 'son' staat voor de wens om de eerste printer te laten opvolgen door veel andere waardevollen producten. Al 50 jaar streeft Epson naar voortdurende vernieuwing en het verleggen van grenzen. In zijn bestaansgeschiedenis hebben ze al heel wat nieuwe technologieën geïntroduceerd. Epson streeft ernaar om dit te blijven doen, dit is hun ambitie en missie.

Kom naar onze showroom

EP: Swaak is jouw erkende Epson dealer in Leiden en omgeving. Kom naar onze showroom en laat u adviseren over welke Epson het beste bij jouw situatie past. 

Bezoek onze showroom

Nieuw: Epson EcoTank-printers

Bespaar in de inktkosten met de Epson EcoTank-printers. Met deze printers kun je printen zonder cartridges en eenvoudig zelf de inkt bijvullen. De printers zijn geschikt voor thuis, kantoren en het afdrukken van foto's. 

Hoe werkt een EcoTank-printer? 

Een EcoTank-printer is fundamenteel anders dan de meeste printers: de EcoTank-printer beschikt over een groot inktreservoir dat je vult met de meegeleverde inktflessen in plaats van cartridges. Je hebt direct genoeg inkt om tot 14.000 pagina's af te drukken. 

Epson printers in de webshop

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar op: 071 - 521 51 51

Kom naar onze showroom!


 

Stel uw vraag aan EP:Swaak