Beoordeling 9 gebaseerd op 262 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist
logo-swaak
Bel voor advies 071 521 5151

Grootste franchiseformule van Nederland

Over de EP:Formule

Toonaangevend in consumenten- en huishoudelektronica

EP: is onderdeel van ElectronicPartner Nederland BV en met ongeveer 475 aangesloten winkels de grootste franchiseformule in Nederland. Met ruim 5.000 winkels in zeven Europese landen zijn wij toonaangevend in de consumenten- en huishoudelektronicabranche.  

Zelfstandige ondernemers

Alle EP:Winkels worden geleidt door zelfstandige ondernemers, waarbij uw tevredenheid voorop staat. Door ons vakmanschap en hoge kwaliteitsstandaard bent u altijd verzekerd van goed advies en passende oplossing.

"Wij zijn pas tevreden als u dat bent!"

Gebundelde inkoopkracht

Door de gebundelde inkoopkracht heeft ElectronicPartner met alle leveranciers uitstekende inkoopafspraken weten te bedingen. En daar profiteert u als consument van!

Meer weten over ElectronicPartner?

Neem dan contact op met de vakspecialisten van EP:Swaak in Leiden via het getoonde reactieformulier of bel direct: 071 – 521 51 51.

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar op: 071 - 521 51 51

Kom naar onze showroom!


 

Stel uw vraag aan EP:Swaak


Extra maatregelen met betrekking tot COVID-19 Crisis

Onze winkel is vooralsnog geopend. EP:Swaak neemt de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en heeft de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

Bekijk onze maatregelen.