Beoordeling 9 gebaseerd op 385 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist
logo-swaak
Bel voor advies 071 521 5151

De beste e-readers en covers

E-readers

E-reader kopen

E-readers zijn een uitkomst voor iedereen die van lezen houdt. In tegenstelling tot tablets zijn e-readers enkel gemaakt voor lezen. E-readers zijn licht, gemakkelijk vast te houden en pagina’s omslaan hoeft niet meer. Ook wordt de laatst gelezen pagina automatisch onthouden, letters en regelafstand zijn met een simpele handeling te vergroten.

"Honderden boeken in één handige e-reader"

E-readers met E-ink

De opties bij e-readers zijn tegenwoordig eindeloos. Zo zijn er modellen die draadloos internet ondersteunen en de meesten kunnen ook Word- en .pdf bestanden openen. Of ze lichten extra op voor het lezen in het donker. Door te kiezen voor een apparaat met speciale elektronische-inkt technologie (E-ink), leest het net als een papieren boek.

Het uitkiezen van de juiste e-reader

Een e-reader kiezen is een kwestie van persoonlijke smaak en voorkeur. Onze specialisten demonstreren graag de mogelijkheden van deze e-readers. EP:Swaak biedt verder uitgebreide garanties en services, inclusief technische dienst voor eventuele onderdelen, aanpassingen of reparaties.

Bekijk de eReaders in onze webshop

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar op: 071 - 521 51 51

Kom naar onze showroom!


 

Stel uw vraag aan EP:Swaak