Beoordeling 9 gebaseerd op 262 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist
logo-swaak
Bel voor advies 071 521 5151

Snoerloze steelstofzuiger van Dyson

Dyson V11 stofzuigers

Kies voor de vrijheid van snoerloos stofzuigen met de accustofzuigers van Dyson. Deze bieden de hoogste zuigkracht en gaan moeiteloos tot wel 60 minuten de lastigste oppervlakken te lijf. De steelstofzuigers van Dyson werken zonder zak, dus zijn makkelijk te legen, hebben een ergonomisch vormgeving en nemen weinig plaats in. De Dyson V11 is het nieuwste model en biedt ruim 20% meer effectieve zuigkracht en een groter stofreservoir dan zijn voorganger, de V10. Door innovatieve technologie geeft de V11 bovendien de beste zuigprestaties bij het verwijderen van stof, dierenharen en mijten. Deze stofzuiger is verkrijgbaar in twee uitvoeringen.

Dyson V11 Absolute

De Dyson V11 Absolute is geschikt voor houten vloeren, harde vloeren, laagpolig tapijt en neemt haren en pollen, die allergieën veroorzaken in een beweging mee. Hij heeft 3 vermogensstanden en via een digitaal display is in één oogopslag de resterende accuduur te zien. Vooral handig is de autocleaning mode, waarbij de stofzuiger zijn zuigkracht automatisch afstemt op de ondergrond. Dit model wordt geleverd met 2 vloerzuigmonden, 1 gemotoriseerde mini-borstel en 6 handige accessoires.

Dyson V11 Animal+

De Dyson V11 Animal+ beschikt over dezelfde specificaties als de Dyson V11 Absolute en is vooral geschikt voor huishoudens met huisdieren of mensen met allergieën. Hij biedt tot 60 minuten continue zuigkracht en is voorzien van een innovatief filter dat vrijwel 100% van de fijne deeltjes opvangt, waarna schone lucht wordt uitgeblazen. Voor het grondig reinigen van hoogpolig tapijt en vloerkleden is dit model ook erg geschikt. Bij de Dyson V11 Animal+ worden 2 vloermondstukken, 1 gemotoriseerde mini-borstel en 6 handige accessoires meegeleverd.

Dyson stofzuigers kopen in Leiden

EP: Swaak is uw erkende Dyson dealer in Leiden en omgeving. Kom naar onze showroom en bekijk ons uitgebreide sortiment met nieuwe Dyson producten, zoals de Dyson V11 en Dyson V11 Animal+. Laat u adviseren over welke Dyson stofzuiger het beste bij uw situatie past. 

Prijzen Dyson V11 stofzuigers bij EP:Swaak

Type  Prijs
Dyson V11 Absolute €649,-
Dyson V11 Animal+ €599,-

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar op: 071 - 521 51 51

Kom naar onze showroom!


 

Stel uw vraag aan EP:Swaak


Extra maatregelen met betrekking tot COVID-19 Crisis

Onze winkel is vooralsnog geopend. EP:Swaak neemt de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en heeft de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

Bekijk onze maatregelen.