Beoordeling 9 gebaseerd op 383 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist
logo-swaak
Bel voor advies 071 521 5151

Schouwkappen, geïntegreerde, onderbouw, vlakscherm en eiland afzuigkappen

Afzuigkappen

Een afzuigkap kopen

Een afzuigkap zuigt tijdens het koken vrijkomende geuren, vetdeeltjes en dampen af. Bij EP:Swaak vindt u een uitgebreid assortiment aan afzuigkappen. Voor een geïntegreerde afzuigkap, schouwkap, onderbouw afzuigkap, vlakscherm afzuigkap en eiland afzuigkap bent u bij ons aan het juiste adres!

Diverse afzuigmogelijkheden

Niet elke woning heeft dezelfde afzuigmogelijkheden. Beschikt uw woning over een afvoer naar buiten? Dan kunt u kiezen voor een afzuigkap voor luchtafvoer en/of recirculatie. Als uw woning geen afvoer naar buiten heeft kunt kiezen voor een afzuigkap met een recirculatiesysteem. Speciale filters filteren de kooklucht alvorens het weer de keuken in te blazen. Wanneer uw woning over een centraal afzuigsysteem heeft kunt u een afzuigkap zonder motor aanschaffen. Het centrale afzuigsysteem zorgt voor het afzuigen van de kooklucht.

“Wij hebben voor iedere keuken de juiste afzuigkap”

De juiste afzuigkap kiezen

Bij het kopen van een afzuigkap moet u goed op een aantal eigenschappen letten. Let bijvoorbeeld op de afzuigcapaciteit, de breedte van de afzuigkap, het materiaal en het geluidsniveau als de afzuigkap aanstaat. Moeilijk om de juiste keuze te maken? Onze specialisten helpen u graag!

Maak een afspraak in onze winkel

Bekijk de verschillende afzuigkappen in onze webshop

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar op: 071 - 521 51 51

Kom naar onze showroom!


 

Stel uw vraag aan EP:Swaak